Aksesuvarlar

Dizüstü bilgisayarınızı üç ekranlı hale getiren aksesuvar

Geçmişte RAZER Project Valerie modelinde olduğu gibi 3 ekrana sahip laptop haberleri yapmıştık. Trio ve Trio Max olarak iki farklı model olarak tasarlanan yeni bir aksesuvar dizüstü bilgisayarınızda üç ekranı bir arada kullanma olanağı sunuyor.

Küçük ya da büyük her türlü laptop ile uyumlu olan ilave ekranlar dilediğini çalışma ortamında ana ekrana iki ekran daha ekleyerek geniş bir kullanım kolaylığı getiriyor. Kolay bir tak-çalıştır mekanizmasına sahip aksesuvarın ikinci bir kaydırma mekanizması da ekranların kolayca devreye sokulabilmesini sağlıyor. Ek ekranlar farklı açılarda ayarlanarak kullanıcıyı meraklı gözlerden de uzak tutuyor.

USB-C girişinden dizüstü bilgisayar takılan ek ekranlar ayrıca dikey portre modunda ya da üçü dışa doğru açılandırılarak 360 derece şeklinde ayarlanabiliyor. Laptop için tasarlanan ek ekran aksesuvarının Trio ve Trio Max modelleri sırasıyla 379 USD ve 599 USD fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir