Akıllı Telefonlar

Google Pixel Fold cep telefonu duyuruldu

Çoğu cep telefonu markası güçlü modelleri hakkındaki bilgileri, ürünü piyasaya sunacağı gün büyük ses getirmesi amacıyla son ana kadar yaymıyor. Ancak Google bu firmalardan biri değil. Firma genelde ürünü ile ilgili bilgileri çok önceden ya sızdırır ya da duyururdu. Google bu sefer farklı davranarak Pixel Fold modelini 10 Mayıs tarihinde piyasaya sunacağını duyurdu.

Pixel Fold modeli Google’ın katlanabilir cep telefonu kategorisindeki ilk ürünü. Google böylece Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi ve Motorola gibi katlanabilir telefon üreten firmalar arasındaki yerini almış oluyor. Telefonun formatı Galaxy Z Fold modelinden de hatırlayacağımız kitap tarzında katlanabilir olarak tercih edilmiş.

Aşağıdaki videodaki 8 saniyelik görüntü haricinde Pixel Fold cep telefonu hakkında herhangi bir resmî teknik bilgiye henüz sahip değiliz.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Google Pixel Fold telefon tasarım görüntüleri internete sızmıştı. Yukarıdaki videoda çift ekranlı ve 3 lens kameralı katlanabilir bir cep telefonu görüyoruz. Pixel Fold telefonun iç ekranı siyah çerçeveli olarak tasarlanmış.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir