Akıllı Telefonlar

Android One akıllı telefonlar satışa sunuldu

Google, ilk Android One akıllı cep telefonlarını Yeni Delhi’deki etkinlikte duyurdu. Yeni Android One cep telefonlarının ilk modelleri Hindistanlı tedarikçi firmaları olan Micromax, Karbonn ve Spice markalarını taşıyor.

Android One akıllı telefonlar
Google’ın yeni Android One cep telefonları ekonomik fiyata akıllı telefon sahibi olmak isteyen kullanıcılara yönelik olarak geliştirilmiş. Ürün özellikleri hakkında fikir vermek gerekirse; Android One akıllı telefonlardan Karbonn Sparkle V Red modeli çift SIM kartı yuvasına, 4.5 inç büyüklüğünde 480 x 854 piksel çözünürlüklü ekrana, 5 megapiksellik kameraya, 1 GB RAM belleğe ve en önemlisi en son versiyon Android KitKat işletim sistemine sahip.

Android One telefon fiyatları
Karbonn, Spice ve Micromax tarafından satışa sunulacak olan Android One akıllı telefon fiyatları 6399 Rupi / 100 USD / 225 TL civarında. Bu fiyata yakın modeller piyasada olmakla beraber bu ürünler güncelleme desteğinden yoksunlar. Android One akıllı telefonlarda Google yazılım güncellemesi direkt olarak destekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir