Tabletler

Samsung Galaxy Tab Active dayanıklı tablet bilgisayar

Samsung’un tablet kategorisindeki en yeni üyesi Galaxy Tab Active, günümüzün zorlu iş koşullarında profesyonellerin aradığı sağlam ve taşınabilir tasarımı sunuyor.

Samsung Galaxy Tab Active
Samsung Galaxy Tab Active özellikleri
Darbeye dayanıklı kılıfı sayesinde koruyucu kapağı olmadan 1,2 metreden aşağı düştüğünde zarar görmüyor. Ayrıca IP67 sertifikası su ve toza dayanıklı olduğunu kanıtlıyor. 3.1 megapiksle çözünürlüklü Otomatik Netleme Özellikli Kamerası kolaylıkla barkodları tarayabiliyor. Galaxy Tab Active’in NFC teknolojisi de iletişim ve iş süreçleri yönetiminde zamandan tasarruf edilmesini sağlıyor.

Galaxy Tab Active
C-Pen kalem özellikli Galaxy Tab Active
Samsung’un dayanıklı “C-Pen” kalemi, örneğin inşaat şantiyelerinde eldiven takmak zorunda olan profesyonellere parmakla dokunmak yerine alternatif bir giriş imkanı tanıyabilmek amacıyla Galaxy Tab Active’in koruyucu kılıfının üzerine yerleştirilmiş.

Sürekli sahada çalışılmasını gerektiren kurumların çalışanlarına 8-10 saatlik uzun batarya ömrü sunan Samsung Galaxy Tab Active tablete gerektiğinde değiştirilebilir batarya özelliği sayesinde yeni batarya hızlı ve kolayca takılabiliyor. POGO pin şarj özelliği mikro-USB bağlantısı hasarını önlüyor ve ofise dönüldüğünde birden fazla cihazı şarj etme olanağını sağlıyor.

Samsung Galaxy Tab Active renk seçenekleri
Samsung Galaxy Tab Active Wi-Fi ya da Wi-Fi ve LTE, 16GB + MicroSD (64GB’ye kadar) gibi bir dizi bağlantı seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Galaxy Tab Active dayanıklı tablet bilgisayar Titanyum Yeşili renginde ve Koruyucu Kılıfı ve C-Pen kalemiyle birlikte satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir