Tabletler

Samsung Galaxy Tab A tablet bilgisayar

Samsung Galaxy Tab A

Samsung, yeni Galaxy Tab A tablet modelini 1 Mayıs tarihinden itibaren ABD’de satışa sunmaya başlayacağını açıkladı. Samsung Galaxy Tab A tablet 8 inç ve 9.7 inç ekran ve beyaz, titanyum ve mavi renk seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Samsung Galaxy Tab A özellikleri
Android 5.0 işletim sistemine ve 1.5 GB RAM belleğe sahip olan Samsung Galaxy Tab A tabletlerde 5 megapiksellik arka ve 2 megapiksellik ön kameranın yanı sıra Qualcomm Snapdragon 410 dört çekirdek işlemci ve 1024 x 768 piksel ekran çözünürlüğü bulunuyor.

Galaxy Tab AGalaxy Tab A tabletin 8 inç ve 9.7 inç ekranlı her iki versiyonu da Android 5.0 Lollipop işletim sistemine, 16 GB veya 32 GB dâhili hafıza seçeneklerine, microSD hafıza kartı yuvasına, tamamen metal malzemeden gövde kasasına ve önceki tablet modellerinde 16:9 yerine 4:3 görüntü oranına sahip.

Galaxy Tab A pil kapasiteleri
Samsung ‘un yeni Galaxy Tab A tablet versiyonları arasında; 8 inç ekranlı versiyonun 4.200 mAh kapasiteli pile ve 9.7 inç ekranlı versiyonunun da 6.000 mAh kapasiteli pile sahip olmaları ve farklı fiyat etiketleri haricinde pek bir fark yok.

Samsung Galaxy Tab A tablet bilgisayar

Samsung Galaxy Tab A fiyatları
Galaxy Tab A tabletler mayıs ayı başından itibaren beyaz, titanyum ve mavi renk seçenekleri ile raflardaki yerini alacak. 8 inç ekranlı Samsung Galaxy Tab A fiyatı 230 dolar ve 17 Mayısta S Pen kalem aksesuvarı eşliğinde piyasaya çıkacak olan 9.7 inç ekranlı Galaxy Tab A fiyatı da 300 dolar olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir