Tabletler

Yeni Toshiba Encore 2 Write tabletler

Toshiba Encore 2 Write

Toshiba, Las Vegas’da tüketici elektroniği fuarı CES’de Bing özellikli Windows 8.1 Update ile çalışan iki yeni tablet modeli 25.65 cm / 10.1 inç ekranlı Encore 2 Write WT10PE-A ve 20.32 cm / 8inç ekranlı Encore 2 Write WT8PE-B modellerini tanıttı.

Her iki model de TruPen ile sunulduğundan, kullanıcılar toplantılarda veya seminerlerde not alarak, eskiz çizerek, fotoğraf düzenleyerek veya yalnızca el yazısı ile yazarak işlerine hassasiyet ve hakimiyet katabiliyorlar.

Intel Atom işlemci ile güçlendirilen Encore 2 Write tabletler, nefes kesen grafikler ve hızlı açılış özellikleri ile en yeni uygulamalar için gereken performansı ve hızı sağlıyor. Her iki model de geliştirilmiş çoklu işlem ve daha yumuşak performans için 2GB hafıza ile birlikte sunuluyor. 8.5 saate kadar pil ömrü ile Encore 2 Write şarj etmeye gerek kalmadan tüm gün kullanım sağlıyor.

Encore 2 Write kamera özellikleri
Kullanıcılar bir fotoğraf karesi yakalamak istediklerinde, otomatik odaklanma özellikli 8 megapiksel arka kamera ile yüksek çözünürlüklü detaylarda an’ı yakalayabiliyorlar. Ayrıca ön yüzdeki dahili mikrofona sahip 1.2 megapiksellik kamera ile Skype video görüşmesi yapılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir