Tabletler

Sony’den iPad Pro’ya 12 inç ekranlı rakip geliyor

Çok sayıda 7 inç ve 10 inç ekranlı tablet modelinin yer aldığı piyasada az sayıda üretici firma 12 inç ekranlı tablete cesaret ediyor. Apple’ın da 2015 yılı içerisinde bu büyüklükte ekrana sahip bir “iPad Pro” tablet üretmesi bekleniyor. Yeni söylentiler ise Sony’nin de konuya dâhil olduğu ve 12 inç ekrana sahip bir Android tablet üreteceği yönünde.

Sony 12 inç tablet

iPad Pro hakkında sayısız söylenti dolaşmasına rağmen, Birkaç ay önce iPad ürün ailesini yenileyen Apple henüz  12 inç ekranlı bir tablet modeli hakkında hiçbir ipucu vermiş değil.

Digitimes’ta yayınlanan bilgilere göre Sony’nin geniş ekranlı tableti 2015’in ilk yarısında tanıtılacak. Üst seviye bir cihaz olacağı düşünülen 12 inç Sony tabletin fiyatını da 1.000 USD üzerinde olması bekleniyor.

Sony’nin 12 inç ekranlı tabletinin dikkat çeken diğer özellikleri arasında 3,840 x 2,400 piksel ekran çözünürlüğü, 8 megapiksel kamera, Qualcomm işlemci, sadece 8.6mm gövde inceliği ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemini saymak mümkün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir