Tabletler

Dell Venue 7 Android tablet

Dell Venue 7 Android tabletDell’in Android işletim sistemine sahip Dell Venue 7 tableti 1280 x 800 değeri ile segmentindeki rakiplerine göre daha yüksek ekran çözünürlüğü sunarken IPS ekran teknolojisi ile ekranı her açıdan sorunsuz şekilde görmek konforu tanıyor.

Venue 7 tabletin 9,5 mm’den daha ince gövdesi ve 314,6 gramlık ağırlığı, onu sadık bir yol arkadaşı haline getiriyor. Bağlantı açısından da kullanıcılarını mutlu eden Dell Venue 7 Android tablet 802.11b/g/n Wi-Fi kablosuz erişiminin yanı sıra, Bluetooth 4.0 ve GPS alıcısıyla en güncel bağlantı seçeneklerini sunuyor.

Kişisel bulut platformu PocketCloud 2.0 aracılığıyla tüm dosyalarınıza dilediğiniz yerden erişmenizi ve içerik paylaşmanızı sağlayan Dell Venue 7 Android tablet ihtiyaç duyacağınız yüksek performansı 2 GHz çift çekirdekli ve az enerji tüketen güçlü Intel Atom işlemcisi Z2580 ile sağlıyor.

Dell Venue 7 satış fiyatı
Dell’in minimal tableti Venue 7 8 GB’lık dâhili hafızaya ve 32 GB’a kadar artırılabilir bellek kapasitesine sahip. Uzun pil ömrü, güçlü bağlantı özellikleri, zarif ve kompakt görünümüyle Dell Venue 7 Android tabletin tavsiye edilen satış fiyatı ise 279 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir