Tabletler

iPad Mini 3

Apple yeni iPad Mini 3 modelini duyurdu. Devrimsel nitelikte özelliklere sahip olmasa da yeni iPad Mini 3’te kullanıcıların uzun zamandır istedikleri Touch ID özelliğine yer verilmiş olması dikkat çekiyor.

iPad Mini 3
iPad Mini 3 özellikleri
Tasarım açısından pek büyük değişikliğin göre çarpmadığı iPad Mini 3 yine 7.9 inç büyüklüğünde ekrana sahip. Gövdede olduğu gibi iç kısımda da çok değişiklik yer almıyor. A7 yongaya sahip iPad Mini 3’de M7 yadımcı işlemciye, 5 megapiksel çözünürlüklü iSight arka kameraya, HD kalitesinde video kayıt fonksiyonuna ve MIMO eşliğinde 802.11n bağlantı desteğine yer verilmiş. Touch ID özelliği iPad Mini 3’ün Apple Pay mobil ödeme desteği de sunacağı anlamına geliyor.

iPad Mini 3 fiyatları
Gümüş, uzay grisi ve altın sarısı renk seçeneklerinde piyasaya sunulacak olan iPad Mini 3’ün Wi-Fi özellikli 16GB bellekli modelinin satış fyatı 399 USD. 64GB ve 128GB belleğe sahip iPad Mini 3 modele-lerinin fiyatları da sırasıyla 499 USD ve 599 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir