Cep Telefonları

Vodafone Smart 4 Power incelemesi

Türkiye’nin ilk yerli üretim 4G’li telefonu olan Vodafone Smart 4 Power Long Term Evolution (LTE) özelliği, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve 5 inç çoklu dokunmatik ekranı ile dikkat çekiyor. 141 x 71.4 x 9.5mm boyutlarındaki Vodafone Smart 4 Power akıllı telefonun ağırlığı 162 gram.

Vodafone Smart 4 Power

Vodafone Smart 4 Power incelemesi
Hafif kavisli çizgilere ve göze hoş gelen yuvarlak köşelere sahip olan Vodafone Smart 4 Power 4G telefonun ses ayar tuşları ve açma/kapama tulu sağ tarafta bulunuyor. 4GB dahili belleğe sahip cihazın hafızası harici microSD kart yuvası sayesinde ekstra 32GB’a kadar genişletilebiliyor. Vodafone Smart 4 Power ürün kutusunda 16GB kapasiteli bir SanDisk microSD hafıza kartı hediye olarak geliyor. Vodafone Smart 4 Power Android akıllı telefonun pili çıkartılabilen türden değil.

Smart 4 Power

Vodafone Smart 4 Power 4G bağlantı desteği
Cep telefonlarında 4G bağlantı Türkiye’de henüz kullanımda değil ancak üretici tedarikçi firmalar 4G özellikli telefonları geleceğe yönelik olarak telefonseverlerin beğenisine sunuyor. Türkiye’nin ilk yerli 4G akıllı telefonu olma iddiasına sahip olan Vodafone Smart 4 Power Android cep telefonu Vestel’in katkılarıyla geliştirilmiş bir model. Telefonseverler Vodafone Smart 4 power Android akıllı telefon ile ile İtalya, İspanya, Yunanistan, Romanya, Portekiz, İngiltere, Yeni Zelanda ve Hollanda’ya yapacakları ziyaretlerde 4G teknolojisinin olanaklarından faydalanırken, tarifelerinin tamamını tıpkı Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyorlar.

Vodafone Smart 4G cep telefonu

NFC yakın Saha İletişimi özeliği
Vodafone’un Smart 4 Power 4G cep telefonu NFC Yakın Saha İletişim teknolojisini de destekliyor. Cihazın ürün kutusunda 2 adet NFC Etiketine de yer verilmiş. Telefonseverler bu iki NFC etiketini çeşitli uygulamaları sadece cep telefonları yaklaştırarak aktif hale getirmede kullanabiliyorlar.

Smart 4

4 çekirdek işlemcili Vodafone Smart 4 Power
Vodafone Smart 4 Power akıllı telefon 1.3 GHz dört çekirdek işlemcisi ile iyi bir performans sergiliyor. 1GB RAM belleğe sahip olan Vodafone Smart 4 Power telefonun arayüzünde menüler arası geçişler ve uygulamaların kullanımı rahat.

Vodafone Smart 4 Power cep telefonu

5 inç ekran çoklu dokunmatik ekran performansı
Vodafone Smart 4 Power 4G Android cep telefonunun 5 inç büyüklüğündeki IPS ekranı 540 x 960 piksel çözünürlükte. Telefonu ekranının dokunmatik performansı gayet iyi ancak çok kenarlardan bakıldığında aynı kaliteyi bulamayabiliyorsunuz.

Vodafone 4G cep telefonu

megapiksel arka kamera
Vodafone Smart 4 Power 4G cep telefonunda 5 megapiksel çözünürlüklü ve 0,3 MP’lik 640 x 480 piksel çözünürlüklü bir selfie ön kameraya yer verilmiş. Kameranın flaş desteği mevcut. Vodafone Smart 4 Power’ın kamera modunda HDR çekim, manzara, gece çekimi ve QR kodu okuma gibi seçenekler de bulunuyor.

4G cep telefonu

Vodafone Smart 4 power teknik özellikleri

  • Android 4.4 KitKat işletim sistemi
  • 1.3 GHz dört çekirdek işlemci
  • LTE (CAT 4) / 150 Mbps’ye kadar download hızı
  • GSM / EDGE / 3G / HSPA+
  • 5 inç qHD IPS çoklu dokunmatik ekran
  • 5 megapiksel arka kamera
  • 640 x 480 piksellik Selfie ön kamera
  • 4 GB dahili bellek
  • 32 GB’ye kadar mikro SD kart desteği
  • 1 GB RAM belek
  • 3000 mAh pil kapasitesi
  • Konuşma süresi: 24 saat (2G), 18 saat (3G), 12 saat (4G)
  • Bekleme (standby) süresi: 480 saat (2G), 360 saat (3G), 240 saat (4G)
  • Boyutlar : 141 x 71.4 x 9.5mm
  • Ağırlık : 162 gram

Vodafone Smart4

Vodafone Smart 4 kutu içeriği

  • Vodafone Smart 4 Power 4G cep telefonu
  • Şarj cihazı
  • USB kablo
  • Kulaklık
  • Hızlı Başlangıç Kılavuzu
  • NFC QSG ve 2 NFC etiketi

Vodafone Smart 4 Power inceleme sonucu
4G özellikli bir Android cep telefonu olan Vodafone Smart 4 Power genel itibariyle ekonomik fiyatlı bir model. 4G bağlantı desteği, 5 megapiksel çözünürlüklü dijital kamera, selfie çekimleri için ön kamera, 3.000 mAh kapasiteli uzun pil performansı, göze hoş gelen ve ele rahat oturup konforlu kullanım imkanı veren yumuşak tasarım hatları Vodafone 4G cep telefonunun öne çıkan özellikleri. Pilinin değiştirilememesi ve kameranın farklı koşularda kalitesini koruyamaması gibi dezavantajları da olmakla beraber Vodafone Smart 4 Power 4G akıllı telefon uygun fiyatı, farklı ödeme seçenekleri sunan tarifelerle satın alınabilmesi gibi özellikleriyle de avantaj sağlıyor.

Vodafone Smart 4 Power satış fiyatı
4G özellikli Vodafone Smart 4 power akıllı telefon Vodafone Türkiye’nin Cep Merkezleri’nde satışa sunuluyor. Vodafone Smart 4 power satış fiyatı 599 TL. Red Elite ve Red Elite Extra tarifesine sahip Vodafone aboneleri 24 aylık sözleşmeyle Vodafone Smart 4 Power’a ücretsiz sahip olabiliyor. NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliğine sahip Vodafone Smart 4 Power Android cep telefonu 2 adet NFC (Yakın Alan İletişimi ile mobil ödeme sistemi) etiketi hediyesiyle birlikte geliyor. Ayrıca, 16 GB Micro SD kart da telefon ile birlikte hediye olarak geliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir