Tabletler

iPad Air 2

Apple yeni tableti iPad Air 2’yi duyurdu. iPad tablet serisinin tasarım geleneğini sürdüren iPad Air 2’de değişikliklerin çoğu iç yapıda. iPad Air 2 tablet yeni bir işlemciye, daha iyi kameraya, geliştirilmiş LTE desteğine, daha hızlı Wi-Fi bağlantıya, Touch ID parmak izi sensörüne ve 10 saate varan pil ömrüne sahip.

iPad Air 2
iPad Air 2 tablet özellikleri
Sadece 6.1 mm inceliğindeki iPad Air 2 firmanın bugüne kadar ürettiği en ince tablet olma özelliği taşıyor. iPad Air 2 tablette sırf bu tablet için özel olarak tasarlanmış olan A8X işlemci kullanılmış. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus telefonlarda kullanılan işlemcinin daha hızlı bir versiyonu olan A8X önceki modele kıyasla yüzde 40 oranında daha hızlı bir performans ve 2.5 kat arttırılmış grafik performansı sunuyor.

iPad Air 2 tablette iSight arka kamera performansı da geliştirilmiş. 8 megapiksel çözünürlüklü arka kamera f/2.4 diyafram değerine, 1080p HD video kayıt fonksiyonuna ve 43 megapiksellik panorama çekim yeteneğine sahip. iPad Air 2 tablet 120 kare/sn hızında 720p görüntü kalitesinde ağır çekim videolar da kaydedebiliyor.

Apple iPad Air 2
Apple iPad Air 2 tabletin ön yüzünde bulunan FaceTime HD kamera da yeni baştan tasarlanarak f/2.2 diyafram değeri ile ışığı yüzde 80 oranında daha fazla alması, daha iyi bir üz algılama performansı sergilemesi ve daha iyi selfie fotoğraflarla HDR videolar çekmesi sağlanmış.

iPad Air 2 fiyatı
UZay grisi, gümüş ve ilk kez altın sarısı olmak üzere üç farklı resnk seçeneği ile gelen iPad Air 2 tabletin satış fiyatı Wi-Fi bağlantılı 16GB’lık model için 499 USD. iPad Air 2 tabletin 64GB ve 128GB bellek kapasiteli versiyonları da sırasıyla 599 USD ve 699 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir