Tabletler

Sony Xperia Z4 Tablet ile suya dayanıklılık ve PS4 Uzaktan Oynama özelliği bir arada

Sony Xperia Z4 Tablet

Sony Mobile, MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde PS4 Uzaktan Oynama özelliği ile dikkat çeken dünyanın en ince ve en hafif tableti olma özelliği taşıyan Sony Xperia Z4 Tableti duyurdu.

Xperia Z4 Tablet

PS4 Uzaktan Oynama özelliği
Sony Xperia Z4 Tablet uzun batarya ömrünü hızla birleştirerek performansıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca PS4 uzaktan oynama özelliğini sunan Sony Xperia Z4 Tablet, 17 saat video oynatabilen uzun batarya ömrü, suya ve toza dayanıklılık özelliği ve X10 LTE ile Qualcomm Snapdragon 810, 8 çekirdekli 64 bit süper hızlı işlemcisi, kullanıcıları hem günlük hem de iş yaşamlarında yarı yolda bırakmıyor.

Sony Xperia Z4 Tablet

Xperia Z4 Tablet özellikleri
10,1 inç boyutunda ve 2K çözünürlüğü ile dünyanın en parlak ekranına sahip Sony Xperia Z4 Tablet, kullanıcılarına mükemmel bir görüntüleme teknolojisi sunuyor. Görüntüleme özellikleri kadar tasarımı ile de beğeni toplayan Sony Xperia Z4 Tablet, 6.1mm inceliği ve 392 gram (Wi-Fi modeli) 396 gram (LTE modeli) ağırlığı ile dünyanın en ince ve en hafifi tableti olma özelliği taşıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir