Akıllı Telefonlar

Oxiron X5 akıllı cep telefonu

Oxiron X5 akıllı telefon Alman teknolojisini, kalitesini ve güvenirliğini Türk kullanıcılar ile buluşturuyor. Alman cep telefonu Oxiron 2016 yılında Türkiye’de 4 farklı modeli satışa sunuluyor.

Oxiron X5

Serinin ilk modeli olan 4.5G uyumlu Oxiron X5 akıllı cep telefonunda 1.7 GHz gerçek sekiz çekirdek işlemci, Gorilla glass 3 korumalı 5.5 inç ölçülerinde Sharp JDI LTPS ekran, Android işletim sistemi, 2GB RAM bellek, 16GB dâhili hafıza, 64GB artırılabilir hafıza desteği, 2900 mAh kapasiteli değiştirilebilir batarya ve NFC desteği bulunuyor.

13 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera
F/2.0- diyafram aralığında lense sahip olan Oxiron X5 akıllı cep telefonu 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası ile kaliteli ve yüksek çözünürlüklü resimler çekmenizi sağlıyor.

Oxiron X5 akıllı cep telefonu

Oxiron X5 akıllı telefonda istenilen uygulamalara parmak izi koruma yazılımı ve hırsızlık koruma yazılımı ile bütün verileriniz güvende.

Oxiron X5 akıllı cep telefonu satış fiyatı 999 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir