Akıllı Telefonlar

Çift Leica kameralı Huawei P9 cep telefonu

Çift Leica kameraya sahip olan Huawei P9 cep telefonları 5,2 inç 1080p ekranıyla gücünü yeni Kirin 955 2,5GHz 64-bit ARM-tabanlı işlemciden alıyor.

Huawei P9

3.000 mAh kapasiteli yüksek yoğunluklu bataryası uzun kullanım süresi sunan Huawei P9 ve P9 Plus cep telefonlarında mekân tanımaksızın hücresel ve Wi-Fi bağlantısı son derece güçlü bir hale getiren sanal üçlü anten mimarisi kullanılmış.

Çift Leica kameralı Huawei P9

Çift Leica kamera
Huawei P9 cep telefonunun Leica çift arka kamerası uyum içinde çalışarak detay, renk ve derinlik açısından mükemmel fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. P9’un daha aydınlık ve detaylı çekimler yapabilen çift kamerası ile düşük ışık koşullarında da son derece iddialı. Huawei P9 cep telefonu en üst seviye 2.5D ekran, uzay teknolojisi ile üretilen alüminyum ve gümüş kesim gövdenin, mükemmel işçilikle üretilmiş.

Huawei P9 akıllı cep telefonu

Huawei P9 fotoğraf çekim özellikleri
Huawei’nin Hibrit Odaklanma teknolojisi ile P9, son derece hızlı, keskin ve doğru ışık değerleri sunarken kaliteli çekimlere imza atıyor. P9, odaklanma için üç farklı yöntem destekliyor; lazer, derinlik hesaplaması ve kontrast. Cihaz çevresel şartlara göre bu seçeneklerden en uygununu devreye alarak, en iyi karenin yakalanmasını sağlıyor.

Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus cep telefonu
Huawei’nin, Press Touch özelliğine sahip 5,5 inç ekranıyla ve daha güçlü 3.400 mAh piliyle P9 Plus cep telefonu ise dual-IC hızlı şarj özelliği ile kullanıcılara 6 saat konuşma süresini sadece 10 dakikalık şarj sonrası sağlayabiliyor.

Biyometrik parmak izi güvenliği
P9 ve P9 Plus cep telefonu kullanıcı veri güvenliğini biyometrik parmak izi algılama teknolojisi ile güvence altına alıyor. Cihazın gelişmiş parmak izi sensörü kullanıcılara, cihazlarını kişiselleştirme ve koruma imkânı sunuyor. Böylece cihazın kaza sonucu başka bir kişinin eline geçmesi durumunda veriler de en iyi şekilde korunmuş oluyor. Sensör ayrıca, kullanıcının cihazını en hızlı şekilde aktif hale getirip kullanmasını da sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir