Televizyonlar

Beko 4K Android Ultraslim TV ile sesli uzaktan kumanda

Arçelik, Türkiye’nin en ince ve ilk 4K Android Ultraslim televizyonunu üretti. Beko markası ile lansmanı yapılacak olan 8.5mm’lik tasarımı ile bir akıllı cep telefonu inceliğine sahip. 4K görüntü kaliteli ve 4 çekirdek işlemcili Beko 4K Ultraslim TV, Android işletim sistemini kullanarak tüketicilere yepyeni bir deneyim sunuyor.

Beko 4K Android TV

Android sistemli Beko 4K Ultraslim TV
Sadece bir akıllı cep telefonu inceliğinde olması ile dikkat çeken Beko 4K Android Ultraslim akıllı televizyonunda Android işletim sistemi kullanılıyor. Beko 4K Android Ultraslim TV sayesinde Google Play Store, Google Play Movies, Google Play Games gibi servislere erişim sağlanacak ve kullanıcılar diledikleri içeriğe, diledikleri zaman ulaşabilecek, konsolsuz oyun deneyimini yaşayabilecek.

Ses ile uzaktan kumanda
Voice Search özelliği ile akıllı kumanda üzerinden sesli arama yapılabilecek, kumanda ile televizyon sesle yönetilebilecek. Google Cast teknolojisi ile uyumlu mobil cihaz görüntüsü TV’ye aktarılabilecek.

Beko 4K Android Ultraslim TV

Beko 4K Android TV ve film platformları
Beko’nun yeni 4K Android Ultraslim TV’si ile Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Google Play Movies, Netflix ve Filmbox gibi platformlara kolaylıkla erişim sağlanabilecek, böylece 4K izleme deneyiminin çok daha keyifli hale gelmesi hedefleniyor. Beko TV kumandası üzerindeki özel Netflix tuş ile de tek tıkla uygulamaya rahatça erişilebilecek.

3D Sound ses teknolojisi
Ses performansı olarak 5 yıldızlı Sound Perfection değerine sahip olan üründe 3D Sound teknolojisi kullanılıyor. 8.5 mm’lik ince metalik tasarıma rağmen, öne, arkaya ve aşağıya bakan hoparlörler ile güçlü bir ses deneyimi elde ediliyor. Ürün ayrıca dahili uydu alıcıdan 4K yayını direkt gösterebilme özelliğine sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir