Aksesuvarlar

Hem saat hem akıllı telefon ile çocuğunuz güvende

Aynı zamanda akıllı saat görevi de gören Wiky akıllı çocuk telefonu ile uygulama üzerinden çocuğunuzu an be an takip edebilir, kimlerin onunla iletişim kuracağına karar verebilir, belirlediğiniz alan dışına çıktığında ise mesaj alabilirsiniz.

Çocuklar için akıllı saat

Çocuklar için akıllı saat ve güvenlik özellikleri
Çocuğunuzla normal cep telefonu gibi özgürce iletişim kurabilirsiniz. Bunun yanında telefonlaşmak veya ona kısa mesaj atmak da bu saat ile mümkün. Daha önemlisi ise çocuğunuz sizin yönettiğiniz uygulama sayesinde yine sizin belirlediğiniz kişiler dışında hiç kimse ile telefon görüşmesi yapamaz veya dışarıdan mesaj alamaz.

Akıllı saat telefon

Akıllı saat – telefon ile çocuk güvenliği
Wiky Watch çocuklar için akıllı saatin uygulaması sayesinde çocuğunuzun nerede olduğunu harita üzerinden anlık olarak görebilirsiniz. Çocuğunuzun dün, bugün veya geçen hafta nerelerde bulunduğunu, eve dönüşte hangi yolları kullandığını harita üzerinde görüntüleme imkanınız bulunuyor.

Uygulamanın en önemli özelliklerinden bir diğeri de çocuğunuz sizin belirleyeceğiniz alanın dışına çıktığında uygulamanın size bildirim yollaması. Bu sayede çocuğunuzu istemediğiniz alanlardan uzak tutabiliyorsunuz.

Çocuk akıllı saati

Herhangi bir operatöre ait SIM kart ile rahatça çalışabilen bu akıllı telefon için, çok küçük paketlerde sunulan internet ve dakika yeterli.

S.O.S. tuşu ile çocuğunuzun güvenliğini sağlayın
Çocuğunuz acil bir durumda SOS tuşunu kullanarak son konumun listedeki isimlerle paylaşabiliyor. Telefon çocuğun kolundan herhangi bir şekilde çıktıysa ve belli bir süre içerisinde tekrar koluna takılmazsa size uyarı mesajı geliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir