Aksesuvarlar

Kutu oyunlarınızı dokunmatik ekranlı oyun masasında oynayın

Infinity oyun masası, Microsoft Surface benzeri ve bizim de daha önce benzer özelliklerde haberini yaptığımız bir ürün. Ancak bu model tamamen oyun ve eğlence üzerinde odaklanmış.

Daha önce de oyun sektöründe dikkat çekici işler çıkartan Arcade1Up tasarımı olan Infinity Oyun Masası aslında adeta bir sehpaya benziyor. Oyun masasının dokunmatik interaktif ekranı üzerinde Monopoly’den Yahtzee, Scrabble, Trivial Pursuit, Candyland, Hungry Hippos, Tic Tac Toe ve pek çok kutu oyununu oynayabiliyorsunuz.

Dinamik ekranında çeşitli yapboz oyunlarına da imkân veren Infinity Oyun Masasında gerçek hayatın aksine hemen her şey sanal olduğundan dolayı oyunlarınızı bilgisayarlarda olduğu gibi kaydedebiliyor ve daha sonra kaldığınız yerden oyununuza devam edebiliyorsunuz.

Infinity Oyun Masasının bir diğer özelliği de, Wi-Fi kablosuz bağlantı sayesinde diğer Infinity oyun masası sahipleri ile uzaktan aynı oyunları oynayabilmeniz. Oyun masası aynı anda 6 farklı kullanıcı ile uzaktan oyun oynama imkanı sunuyor.

Infinity oyun masası 24 inç ve 32 inç olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. Her iki model de HD görüntü desteğinin yanında dayanıklı ve su geçirmez cam ekran yapısı ile oyunseverlerin oyun esnasında bir şeyler yer ve içerken stres duymadan eğlenmelerini sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir