Tasarım Ürünler

4K interaktif dokunmatik ekranlı sehpa

Ideum’un Full UDH çözünürlük destekleyen dokunmatik ekranlı yeni sehpası gerçek dünyanın nesnelerini de tanıyor. Tamamen yeni baştan tasarlanan dokunmatik ekranlı sehpa aynı anda birden fazla kullanıcının etkileşime geçmesini de destekliyor. Gerçek dünyanın nesnelerini de tanıyabilen interaktif dokunmatik ekranlı sehpa Windows 10 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

interaktif dokunmatik ekranlı sehpa

İnteraktif sehpanın 55 inç büyüklüğündeki ekranı 3,840 x 2,160 piksel çözünürlükte. Dokunmatik ekrandaki interaktif uygulamalar dört çekirdek Intel Core i7 işlemci ve Nvidia grafik kartının sağladığı destek ile gerçekleştiriliyor. İdeum interaktik dokunmatik ekranlı sehpa aynı anda dört farklı kişi tarafından işlem yapmaya izin veriyor.

Sehpanın 3M teknolojisi 60 adet eşzamanlı dokunma noktasına sahip. Sehpanın en ilginç özelliği ise gerçek dünyadaki nesnelerle ilişki kurabilmesi. Böylelikle sehpa üzerinde bardak veya fincanlar interaktif bir etkileşim yapabiliyor. Gerçek dünya ile sanal dünya arasındaki bu etkileşim nesnelerin altına yerleştirilen 3D baskı kapasitif dokunmatik özellikli işaretçilerle gerçekleştiriliyor. Sehpanın yüzeyinin altında yerleşik yazılım aracılığı ile bu işaretçiler tanımlanıyor ve işlemler gerçekleştiriliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir