Tasarım Ürünler

Decathlon maskesi ile su altında karadaki gibi nefes alın

Su altı dünyasını keşfetmek için şnorkelle dalmayı bir çoğumuz denemişizdir. Şnorkelle dalış herkesin yapabileceği eğlenceli bir aktivite olsa da su altında şnorkelle nefes almanın zor olduğundan yakınan çok kişi var. Ağızdan nefes almak doğal bir nefes alma yolu değil ve çoğu kişi şnorkelin ağız kısmını çok rahatsız ve hijyen açısından uygunsuz buluyor.

Decathlon su altı maskesi

Decathlon’un Easybreath su maskesi karadaki gibi ağzınızdan ve burnunuzdan kolay bir şekilde nefes alabilmeniz için tasarlanmış. Decathlon su maskenin geniş yapısı sayesinde 180 derece görüş açısına ve çift airflow sistemiyle buğulanma karşıtı camlara sahip oluyorsunuz.

Decathlon su maskesi

Suyun maskenin iç kısmına girmesini engellemek için Easybreath, dalındığında maksimum koruma sağlayan bir mekanizma bulunduruyor. Ayrıca maske çarpıcı renkleri sayesinde görülebilirlik sağlıyor ve yaşanabilecek çarpışmaları engelliyor.

Decathlon Easybreath su maskesinin satış fiyatı 129,99TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

1 Yorum

  1. Berat Evin says:

    bu maskeyi takınca suda nefes alabiliyormuyuz?

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir