Dizüstü Bilgisayarlar

Xiaomi Mi Notebook Air dizüstü bilgisayar

Daha çok akıllı telefon modellerinden tanıdığımız ve kısa bir süre önce bir drone modeli de tanıtan Xiaomi, MacBook Air modeline rakip olarak ürettiği Mi Notebook Air dizüstü bilgisayarını duyurdu.

Xiaomi Mi Notebook Air

12.5 inç ve 13.3 inç büyüklüğünde seçeneklerle gelen Xiaomi Mi Notebook Air dizüstü bilgisayarın her iki versiyonunda da ekran çözünürlüğü Full HD. Xiaomi’nin 13.3 inç’lik Mi Notebook Air modeli Intel Core i5 işlemciye, 8GB RAM belleğe, 256GB kapasiteli SSD sabit diske ve 1GB NVIDIA GeForce 940MX GPU’ya sahip.

12.5 inç’lik ekran sahip Xiaomi Mi Notebook Air dizüstü bilgisayarın dikkat çeken özellikleri arasında 4 GB RAM bellek destekli Intel Core m3 işlemci, 128GB kapasiteli SSD sabit disk ve GPU yer alıyor.

Mi Notebook Air

Xiaomi Mi Notebook Air fiyatı
Altın sarısı ve gümüş renk seçenekleri ile gelen Xiaomi Mi Notebook Air dizüstü bilgisayarın 13.3 inç modeli 750 USD ve 12.5 inç modeli de 520 USD fiyat ile satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir