Aksesuvarlar

Xiaomi Mi Drone

Xiaomi piyasada mevcut ürünlerin teknik özellikleriyle benzer seviyede ancak ekonomik fiyata sahip cihazlarıyla dikkat çeken Çinli bir firma. Xiaomi, bu yüzden de kısa bir süre içerisinde son derece popülerlik kazanmış bir firma. Firmanın bu tarzını devam ettiren yeni ürünü Xiaomi Mi Drone ekonomik fiyatı ve 4K video kayıt özelliği ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Drone

Xiaomi Mi Drone bir dijital kameraya ve üç eksen dengeleme sistemine sahip. Xiaomi Drone cihazı yine Xiaomi Mi akıllı telefon ile uzaktan kumanda ve kontrole dilebiliyor. Benzeri modellerden oldukça ucuz bir fiyata sahip olan Xiaomi Mi Drone 12.4 megapiksel çözünürlüklü Sony sensörlü kamerası ile 3.840 x 2.160 piksel çözünürlükte 30 kare/saniye video kayıt yapabiliyor ve RAW formatta dijital fotoğraf çekebiliyor.

2 kilometre mesafeye kadar uzaktan kumanda edilebilen Xiaomi Mi Drone otomatik havalanma ve konma, yuvaya dönme, yön navigasyonu ve diğer tüm standart özellikleri bünyesinde barındırıyor. Xiaomi Drone’un bataryası tam şarjlı hali ile 27 dakika uçuş sağlıyor.

Xiaomi Drone

Xiaomi Mi Drone iki farklı modeli ile kullanıcıya sunuluyor. 1080P kayıt yapabilen Xiaomi Mi Drone modeli 380 USD ve 4K video kayıt yapabilen Mi Drone ise 460 USD fiyatla satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir