Dizüstü Bilgisayarlar

Casper Nirvana dokunmatik ultrabook

Dokunmatik ultrabookCasper, Windows 8 işletim sisteminin getirdiği yenilikleri en üst seviyede yaşayabileceğiniz, yeni dokunmatik ultrabook modelini piyasaya sundu. Casper Nirvana Touch Ultrabook, dokunmatik ekran 10 parmak algılama özelliği ile pencereler arası geçişleri, yakınlaşmak istediğiniz içerik ve görüntüleri küçük bir kaydırma hareketiyle dokunarak yapmanızı, en zorlu içerikleri dahi, ufak bir dokunuşla düzenlemenizi  böylece W8 deneyimini sınır tanımadan keşfetmenizi sağlıyor.

Casper dokunmatik ekran ultrabook özellikleri
Nirvana Touch ultrabookla ister dokunarak, ister klavye, ister mouse ile tüm uygulamaları yönetebilirsiniz. 14 inç HD LED ekrana sahip Casper Nirvana Touch Ultrabook modeli; Intelcore i5 işlemci, Wİndows 8 işletim sistemi, 8 GB bellek kapasitesi, 500 GB SATA hard disk ve 3 watt yüksek ses kalitesi ile size kusursuz bir donanım sunuyo

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir