Akıllı Telefonlar

Sony Xperia E4g akıllı telefon

Sony Mobile Barselona’da düzenlenen 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2015) hızı ve performansıyla dikkat çeken Sony Xperia E4g akıllı telefonu duyurdu.

Sony Xperia E4gSony’nin uzmanlığını sağlam ve şık bir tasarım ile birleştiren Sony Xperia E4g akıllı telefon akıllı telefon 2 günlük batarya ömrü, NFC özelliği, kişiselleştirilebilme seçenekleri ile her yerde süper-hızlı 4G LTE keyfi sunuyor.

Xperia E4g cep

Xperia E4g özellikleri
Sony Xperia E4g akıllı telefon beraberinde gelen Xperia Transfer uygulaması daha önceki modelde bulunan telefon rehberi, dijital fotoğraf ve videolar, şarkılar, belgeler ile dosyalar, mesajlar ve diğer dataları yeni cihaza pratik biçimde transfer imkanı tanıyor. Xperia E4g cep  telefonu beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip. Çizilmelere dayanıklı özel katman sahip ekranı ile Sony Xperia E4g akıllı telefon iki güne varan bir pil ömrü ile uzun kullanım süresine de olanak tanıyor.

Sony Xperia E4g cep telefonu

Sony Xperia E4g fiyatı
Hem tek SIM kart ve hem de çift SIM kart seçenekleriyle gelen Sony Xperia E4g Android cep telefonu satış fiyatı 130 Euro.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir