Akıllı Telefonlar

20 megapiksel ön kameralı Casper VIA P2 akıllı telefon

f2.0 diyaframlı 20 megapiksel çözünürlüklü ön kamerası bulunan Casper VIA P2 akıllı cep telefonu 4 hücre teknolojisi ile ışığı 4 kat daha fazla yakalıyor ve karanlıkta çekilen fotoğraflar çok daha aydınlık çıkıyor.

20 megapiksel selfie kamerası
Casper VIA P2 cep telefonunun ön kamerası f2.0 diyaframa sahip ve 20 megapiksel çözünürlük sunuyor. Bu sayede az ışıklı ortamlarda bile muhteşem selfie’ler çekmeyi sağlayan bu ön kamera 4 hücre teknoloji yardımı ile 4 kat daha fazla ışık yakalayabiliyor.

Ayrıca telefonda yer alan 13 Megapiksel çözünürlüklü ana kamera da yine f2.0 diyafram açıklığına sahip. Bu sayede ana kamera da yüksek çözünürlüklü ve aydınlık fotoğraflar çekebiliyor.

Parmak izi okuyucu ile ek güvenlik
Telefonun bir diğer dikkat çekici özelliği ise arka yüzeyinde bulunan ve ek güvenlik imkanı sunan parmak izi okuyucusu. Bu parmak izi okuyucu sayesinde telefon saniyenin beşte biri hızında açılırken, anında mükemmel selfieler çekmeye de imkan sağlıyor.

Güçlü donanım özellikleri
Casper VIA P2 telefonda 3 GB Ram bulunuyor ve bu sayede aynı anda onlarca uygulama rahat bir şekilde kullanılabiliyor. 32 GB hafızası ile yüksek depolama imkanı sunuyor.

Dual penceresi ile aynı anda farklı uygulamaları açmaya olanak sağlayan VIA P2, Casper’a özel en güncel Android Nougat yazılımıyla telefonseverlerle buluşuyor.

4000 mAh pil
Casper VIA P2 akıllı telefon aynı zamanda 4000 mAh bütünleşik bir pile sahip. Akıllı telefon bu pil ile bir günü çok rahat geçirmeye olanak sağlıyor. Ürünün 240 saat bekleme süresi bulunuyor. Casper VIA P2, yaklaşık 32.5 saat konuşma, 72 saat müzik dinleme ve 7 saat 720P’de video izleme olanağı sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir