Yapay Zeka

Yapay Zeka tarafından tasarlanan Star Wars temalı saatler

Her sene Mayıs ayının 4’üncü günü bilim kurgu meraklıları tarafından Star Wars Günü olarak kutlanır. Bu kendine özgü pop kültür olayını kutlamak amacıyla yapay zeka tarafından Star Wars temalı ilgi çekici saat modelleri tasarlandı. Star Wars temalı saatlerin kurgusal tasarımları Midjourney’in yapay zeka sanat üreticisine ait.

Star Wars filmde yer alan çeşitli karakterlerden ilham alınarak tasarlanan saat modellerinin -ister kol saati ister cep saati ve ister de duvar saati olsun- her birinde Midjourney’in en son versiyonları olan 5 ve 5.1 kullanılmış.

Sarang Sheth tarafından Midjourney kullanılarak üretilen bu Star Wars temalı kurgu saat modellerinde filmi izleyenlerin hemen tanıyacakları Stormtrooper, Darth Vader, Death star ve Bebek Yoda gibi karakterle öne çıkıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir