Cep Telefonları

HTC One M9 cep telefonu 31 Mart’ta Türkiye’de satışa sunuluyor

HTC One M9 cep telefonu

1 Mart’ta Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından Barselona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’nde lansmanı yapılan HTC One M9 akıllı telefon Vodafone tarafından 31 Mart’ta Türkiye’de satışa sunuluyor.

HTC One M9

HTC One M9 özellikleri
HTC’nin en yenilikçi özelliklere sahip akıllı telefonu olarak mobil internette bir adım öne geçmeye imkan tanıyan HTC One M9 modeli HTC One ailesinin ödüllü tek parça metal tasarımını, çift tonlu mücevher işçiliği ile taçlandırırken üstün donanım ve yazılım özellikleriyle öne çıkıyor.

Dolby Audio 5.1 Surround ses sistemi
One M9 cep telefonunun 20 megapiksellik arka kamerası ve 4 ultrapiksellik ön kamerası, fotoğraf çekmeyi bir keyfe dönüştürüyor. Dolby Audio ortaklığı ile geliştirilmiş 5.1 Surround ses deneyimi sunan yeni HTC BoomSound teknolojisi, multimedya deneyiminde fark yaratıyor. HTC Sense’in yeni sürümü Sense 7 sayesinde HTC One M9 kişiselleştirme seçenekleri ve konum bilgisi tabanlı özellikleriyle kullanıcı deneyiminde fark yaratıyor.

HTC M9HTC’nin 2015 yılı amiral gemisi HTC One M9 gümüş-altın, kurşuni gri ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle 31 Mart’ta Vodafone Çok Satanlar Masası’nda satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir