Akıllı Telefonlar

HTC One M9 akıllı telefon tanıtıldı

HTC One M9

HTC, bugüne kadar geliştirdiği en kişisel, güzel ve güçlü akıllı telefon HTC One M9’u Barselona’da gerçekleştirilen Dünya Mobil Kongresi’nde dünyaya tanıttı. HTC One ailesinin en son amiral gemisi olan HTC One M9 yüksek tarz ile performansı, zarafeti, klasik ve zamanın ötesine geçen yaratıcılığı bir arada sunuyor.

HTC One M9 akıllı telefon

HTC One M9 akıllı telefon özellikleri
HTC One M9 akıllı telefon ödüllü HTC One M7 ve HTC One M8’in en iyi özelliklerini ikonik tasarım içinde bir araya getiriyor. Belirgin metal kenarlar, daha küçük ve kavraması daha kolay olan mücevher kalitesinde bir görünüm ile birleşiyor. İşlenmiş, tamamen metal tek parça gövde tasarımı da özel ve dayanıklı zarif çift tonlu gümüş ve altın yüzey ile vurgulanıyor. Ayna parlaklığındaki altın kenarlar, ince şekilde fırçalanmış gümüş arka panel ile birleşirken parlak ve canlı bir ekranı içine alıyor.

One M9

20 megapiksel kamera ve 4K videolar
En iyi kamerayı cebinizde taşıma imkân veren HTC One M9 parlak, yaratıcı ve eğlenceli fotoğraflar çekmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. HTC One M9’un her anı olağanüstü kalitede çekmek üzere tasarlanan kameraları, anıları tekrar tekrar yaşamanıza imkân veriyor. 20 megapiksellik ana kamerası her karmaşık ve canlı detayı vurgularken, çizilmelere karşı koruma sağlayan safir cam objektife de sahip. Gişe hasılatı kıran filmleri aratmayan canlı görüntüler için, kamera filmleri 4K çözünürlükte çekiyor.

 

HTC M9

UltraPixel kamera ile loş ışıkta kaliteli görüntüler
Beklenmedik zamanlarda karşımıza çıkan en iyi anları görüntülemek isteyen ve içgüdüleri ile hareket eden fotoğraf meraklılarının vazgeçilmezi olacak HTC One M9, loş ışıktaki çekimleri güçlü bir UltraPixel ön kamera ile gerçekleştiriyor. Standart kameralara kıyasla yüzde 300 daha fazla ışık yakalayan dinamik otomatik pozlama ve pikseller her ışıklandırma koşullarında daha net, daha doğal ve dengeli oto portreler sunuyor.

HTC One M9 cep telefonu

HTC One M9 renk seçenekleri
HTC One M9 cep telefonu Nisan başı itibariyle Türkiye’de çift tonlu gümüş ve altın, tek tonlu kurşun gri renklerde temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir