Akıllı Telefonlar

Sony Xperia M5 akıllı telefon

Xperia M4 Aqua ile orta segmentte standartları değiştiren Sony, yeni modeli Xperia M5’in 21.5 MP arka kamerası ile profesyonel fotoğrafçılık deneyimini akıllı telefonlara getiriyor.

Xperia M5Xperia M5 ile 21 megapikselde 5x zumlu fotoğraflar
5x Net zumlama özelliğiyle uzaktaki nesneleri görüntüde kayıp olmadan kaydeden Xperia M5 akıllı telefonun 0,25 saniyelik Hybrid Otomatik Odaklanma özelliği mükemmel fotoğraf karelerini en hızlı ve doğru şekilde elde etme imkanı sunuyor.

4K video kayıt
4K video çekme özelliğine de sahip olan Xperia M5, dijital fotoğraf makineleri kadar keskin, net ve parlak fotoğraf çekim performansı sunuyor. Xperia M5’in güçlü 13MP ön selfie kamerası entegre “Otomatik Odaklanma” özelliği ve Full-HD video çekim özelliğiyle ile de fark yaratıyor. “Yüz Tanıma”, “AR Mask” ve “Style Portre” gibi birçok kamera uygulamasıyla en güzel selfieleri kolayca çekmenize olanak tanıyor.

Sony Xperia M5

Sony Xperia M5 telefon özellikleri
5 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olan Sony Xperia M5 akıllı telefon toza ve suya dayanıklı olma özelliği, kapaksız USB girişi kolay şarj olanağı ile dikkat çekiyor. OmniBalance özelliği, şık premium cam tasarımı ile öne çıkan Sony Xperia M5 telefonda paslanmaz çelik köşelere ve dayanıklı yapıya ek olarak 2.600m Ah pile, 3GB RAM belleğe, 64 bit 2.0 GHz sekiz çekirdekli işlemciye ve 4G ile ultra hızlı internet desteğine yer verilmiş.

Yeni Xperia M5 akıllı cep telefonu Ekim ayından itibaren telefonseverlerin beğenisine sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir