Akıllı Telefonlar

Sony Xperia C5 Ultra akıllı telefon

Sony’nin orta segmentteki yeni akıllı telefonu Xperia C5 Ultra 13 megapiksellik arka ve ön kameralarının yanı sıra darbeye, suya ve toza dayanıklı tasarımı, iki güne varan pil ömrü ve yüksek performansıyla  öne çıkıyor.

Xperia C5 UltraXperia C5 Ultra ile tek elle yüksek kalitede selfie fotoğraflar çekin
13 megapiksellik arka ve ön kameralara sahip olan Sony Xperia C5 Ultra yüksek çözünürlükte mükemmel selfie fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Exmor RS sensöre sahip Sony Xperia C5 Ultra akıllı telefonda Auto Scene Recognition (Otomatik Sahne Algılama) özelliği ile otomatik ayar yaparak her fotoğrafta kolayca en mükemmel kareleri yakalamak mümkün. Ayrıca, ön kameranın yeni Selfie Flaş özelliği sayesinde en kaliteli selfieler kolaylıkla çekilebiliyor.

Sony Xperia C5 UltraSony Xperia C5 Ultra telefon özellikleri
İnce çerçevesi, 6 inç Full HD geniş ekranı ve Mobile BRAVIA Engine 2 isimli TV teknolojisine sahip IPS özelliğiyle fotoğraf ve videolarınızı en ince ayrıntısına kadar görebilmenizi sağlayan Sony Xperia C5 Ultra akıllı telefonda gelişmiş 1.7 GHz 64 bit sekiz çekirdekli işlemci, 2 GB RAM bellek ve 4G desteği ile iki güne varan pil ömrüne yer verilmiş.

Siyah, beyaz ve açık yeşil renk seçenekleri satışa sunulacak olan Sony Xperia C5 Ultra cep telefonu Ekim ayından itibaren telefonseverlerin beğenisine sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir