Tabletler

Dell Latitude 12 zorlu koşulların tableti

Dell Latitude 12 tablet

Günümüzde tabletler çeşitli kategorilerde farklı kullanıcı kesimlerine yönelik olarak tasarlanıyor. iPad gibi modeller internette sörf, video izleme, oyun oynama ve iş amaçlı kullanılırken çocuklara yönelik daha renkli, dayanıklı ve önceden yüklü olarak gelen özel yazılımlı modeller de mevcut. Dell’in yeni Latitude 12 tableti son derece zorlu koşullara dayanıklı sağlam yapısı ile öne çıkıyor.

Sağlam ve dayanıklı Dell Latitude 12 tablet
Dell Latitude 12 tablet en zorlu koşullarda performans sunan bir cihaz. 11.6 inç büyüklüğünde 1366 x 768 piksel çözünürlükte parlak güneş ışığında rahatlıkla görüntü sergileyen ekrana sahip olan Latitude 12 tablet kir ve toz bulaşmasına dayanıklı olmasını yanı sıra kum, çamur gibi etkenlere ve hatta düşmeye karşı sağlam tasarımı ile ön plana çıkıyor.

Latitude 12 özellikleri
5’inci nesil Intel Core işlemci, Windows 8 işletim sistemi ve 12 saat pil ömrüne sahip Dell Latitude 12 tablette 512 GB kapasiteli solid-state katı hal sabit sürücü ve dörtlü soğutma ısı yönetimi özellikleri bulunuyor.

Askeri koşullar, acil durum şartları, endüstriyel çalışma ortamları ve maceraseverler için tasarlanan Dell Latitude 12 tabletin satış fiyatı henüz belli değil.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir