Aksesuvarlar

Microsoft katlanabilen klavye

Microsoft katlanabilen klavyeiOS ve Android cihazlar için klavye arayışında olan kullanıcılar için piyasada pek çok seçenek mevcut. Birçok firma bu beklentilere cevap verebilmek amacıyla akıllı telefonlar ve tabletler için küçüklü büyüklü aksesuvar ve modeller sunuyor. Microsoft’un katlanabilen klavyesi iOS ve Android cihazlar için çözüm getiriyor.

Microsoft katlanabilen klavye
Microsoft’un ilk kez 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkardığı katlanabilir klavye tam ortadan iki katlanır yapısı sayesinde kolay taşınabilirlik de sunuyor. Microsoft katlanabilir klavye Bluetooth bağlantı sayesinde iOS ve Android cihazlarla rahatlıkla kullanılabiliyor.

Üç ay pil ömrü
Tek bir şarj ile üç ay kullanım süresi sunan Microsoft katlanabilir klavye oldukça hafif ve kolay taşınabilir bir model. Klavye aynı anda iki ayrı cihaz ile kullanılabiliyor ve klavyenin üzerindeki tuş sayesinde cihazlar arasında kolayca geçiş yapılabiliyor.

Microsoft katlanabilir klavye 99.95 USD fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir