Motor - Bisiklet

Geleceğin üç tekerlekli otonom bisikleti

Elektrikli otomobiller ve bisikletlerin sayısı gitgide artarken bu iki kategorinin arasında konumlandırabileceğimiz diğer ürünler de dikkat çekiyor. Dört tekerlekli cihazlardan daha atik ve iki tekerleklilerden de daha güvenli olan elektrikli üç tekerlekli bisikletler geleceğin ulaşım araçları olmaya aday.

Hele bir de bu cihaza otonom özelliği de eklendiğinde bilim kurgu filmlerinden aşina olduğumuz bir ulaşım aracı ortaya çıkıyor. Otonom sürüş özellikli üç tekerlekli bisiklet ECO’nun tel içermeyen ve ikisi önde biri arkadaki tekerlek yapısı sağlam bir süspansiyon sistemi ile desteklenmiş. Kullanıcı için oturma yerinin olmaması bu bisikleti alıp öyle canınız istediğinde bir tur atmanızı engelliyor.

Klasik aerodinamik hatlara sahip olan ECO elektrikli otonom bisiklet şimdiden gelecekte günlük basit ve rutin işleri bizim yerimize gerçekleştirmeye aday.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir