Oyun - Eğlence

Klasik tarz katlanabilir bilgisayarlı satranç tahtası

Günümüzün online oyunlarının yanı sıra hâlâ satranç oyununa merak duyan insanlar mevcut. Ancak satranç, karşınızda bir rakibinizin olmasını gerektiren bir oyun ve her oynamak istediğinizde karşınızda bir rakip bulmanız o kadar da kolay değil. İnternet üzerinden bağlanabilen Square Off Pro katlanabilir yapısı sayesinde dilediğiniz yerde dünyanın her yerinden kullanıcılarla satranç oynayabilmenizi sağlıyor.

Online satranç oynamanızı sağlayan çeşitli ürünler mevcut ancak Square Off Pro modelini orijinal kılan tıpkı alışılagelmiş satranç setleri gibi rulo haline katlanabilir olması. Böylece satranç tahtanızı koltuğunuzun altına alıp dilediğiniz her yerde dünyanın her yerinden rakiplerle oynayabiliyorsunuz.

Silikon mat malzemeden tasarlanmış olan Square Off Pro satranç seti üzerinde rakibinizle oyun oynarken rakip taşlar otomatik olarak hareket etmiyor. Bunun yerine rakibin hamleleri LED ışıklarla kareler üzerinde gösteriliyor ve siz rakibinizin taşını o kareye hareket ettiriyorsunuz.

Square Off Pro satranç tahtası ile cep telefonu bağlantısı Bluetooth üzerinden gerçekleştiriliyor. Square Off uygulaması sayesinde Chess.com ya da Lichess.org hesabınıza bağlanarak bu platformlar üzerinden gerçek kişilerle oynayabiliyorsunuz ya da Square Off’ın ağını tercih edebiliyorsunuz. Ayrıca Square Off’un sanal zekası ile offline karşılıklı oynamanız da mümkün.

Square Off Pro satranç oynarken yanlış hamlelerde sesli olarak sizi uyarıyor. Buna ilave olarak turnuvalardaki oyuncuların hamlelerini birebir izleyebiliyorsunuz. Square Off Pro online satranç tahtası satış fiyatı 299.95 USD.

Square Off Pro satranç seti paket içeriği:
– Manyetik sensörlü katlanabilir satranç tahtası
– İnteraktif LED ışıklar
– Satranç taşları
– Şarj edilebilir batarya
USB-C şarj kablosu

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 2

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir