Oyun - Eğlence

Cooler Master oyun ve çalışma koltuğu yenilendi

Bilgisayar dünyası ve bağlı olarak oyun sektöründeki gelişmeler çevre birimlerinde konforun ve rahatlığın öne çıktığı ürünleri de beraberinde getiriyor. Üç seneyi bulan pandemi sürecinde ve pandemi ardından artık bilgisayar karşısında koltuklarımızda çalışmak, oyun oynamak ve eğlence amaçlı daha çok vakit geçirir hale geldik.

Oyun donanımlı üreticisi Cooler Master’ın tasarladığı ORB X bilgisayar ekranı karşısında oyun ya da çalışma amaçlı geçirdiğimiz zamanları daha konforlu hale getirmeyi hedefliyor. Otomatik kapanma özelliği ile kullanıcıyı adeta bir koza gibi sarmalayarak çevreleyen koltuk gerektiğinde üst seviye mahremiyet sağlıyor.

Cooler Master oyun koltuğunun üst kısmı aşağı doğru kapanarak ekranların kullanıcının göz seviyesine inmesini sağlıyor. Çoklu ekran desteğine sahip olan ORB X koltukta çalışırken 34 inç ekranı kullanabilir ve oyun oynama moduna geçtiğinizde de 27 inç büyüklüğündeki ekranı tercih edebilirsiniz.

Cooler Master ORB X oyun koltuğunun gizli bölmesine yerleştirerek kendi kişisel bilgisayarınızı ya da oyun konsolunuzu kullanabiliyorsunuz. Üzerinde klavye ve farenizi kullandığınız masa dahil kablosuz şarj, USB-C ve USB-A girişlerine sahip. Tüm bu ekipmanlar RGB ışıklarla aydınlatılıyor.

Cooler Master ORB X çalışma ve oyun koltuğunun ne zaman satışa sunulacağı ve satış fiyatı henüz belli değil.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 2

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir