Akıllı Telefonlar

Galaxy A8 bugüne kadarki en ince Samsung akıllı telefon

Samsung Galaxy serisinin bugüne kadarki en ince akıllı telefon modeli A8 ince ve tamamen metal gövde içinde zarif tasarımını güçlü performansla birleştiriyor. Tamamen metal bir gövdeye sahip Galaxy A8 zarif tasarımının yanı sıra en gelişmiş kamera işlevleri de dahil olmak üzere tüketicilere üstün performans sunuyor.

Galaxy A8Galaxy A8 özellikleri
Galaxy A8 akıllı telefonda 5.7 inç Full HD Süper AMOLED ekrana ve sadece 2.5 mm kalınlığında süper ince çerçevenin yanı sıra F1.9 mercek ve HDR işlevselliği bulunan, yüksek çözünürlüklü 5 megapiksellik ön ve 16 megapiksel çözünürlüklü arka kamera bulunuyor.

Akıllı Selfie çekim modu
Ayrıca çok çeşitli pratik ve inovatif kamera işlevlerine de sahip olan Samsung Galaxy A8 akıllı cep telefonunun kamerayı Hızlı Başlat işlevi sayesinde A8 kullanıcıları ana ekran tuşuna çift tıklayarak anında kamera moduna geçebiliyorlar. Akıllı Selfie işlevi de bulunan Galaxy A8 Geniş Selfie modundayken mükemmel grup fotoğrafları çekebiliyor.

Samsung Galaxy A8İnce tasarım güçlü pil
Samsung’un yeni A8 cep telefonu bugüne kadarki en ince Galaxy modeli olmasına rağmen uzun süre dayanan, yüksek kapasiteli bir 3050 mAH pile de sahip. Galaxy A8, Ağustos ayında Beyaz, Siyah ve Altın renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir