Akıllı Telefonlar

Samsung Z1 Tizen akıllı telefon

Samsung Z1Son dönemde dolaşan Tizen işletim sistemine sahip Samsung akıllı telefon söylentileri firmanın Samsung Z1 cep telefonunu duyurmasıyla netliğe kavuşmuş oldu. 4 inç ekrana sahip Samsung Z1 akıllı telefonun dört çekirdek işlemcisi var.

Samsung Z1 modeli Samsung’un Android işletim sistemine sahip olmayan sayılı cep telefonlarından birisi olacak. Samsung’un bu şekilde Google’a olan bağımlılığını azaltmaya çalışacağı şeklinde yorumlar var.

Samsung Z1 Tizen cep telefonu

Samsung Z1 Tizen cep telefonu özellikleri
Tizen işletim sistemli ilk Samsung akıllı telefon olan Samsung Z1 4 inç büyüklüğünde WVGA ekrana ve 1.2GHz çift çekirdek işlemciye sahip. 768 MB RAM belleğe sahip olan Samsung Z1 Tizen akıllı telefonun 1,500mAh kapasiteli bataryası, 4GB dâhili hafızası ve microSD kart yuvası bulunuyor.

Şimdilik Hindistan’daki telefonseverlerin beğenisine sunulan Samsung Z1 cep telefonunu diğer ülkelerde de satışa sunulup sunulmayacağı hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir