Televizyonlar

Yeni Samsung Smart TV’ler Tizen işletim sistemiyle geliyor

Samsung Smart TVler

Samsung Smart TV’ler, 2015’te yepyeni yeteneklere sahip olacak. Standardize bir açık-kaynak platformu olan Tizen işletim sistemiyle satışa sunulacak olan Samsung’un yeni nesil Smart TV’leri, daha fazla içerikle birlikte kullanım esnekliği de sağlayacak.

Daha hızlı Smart TV deneyimi
Tizen işletim sistemiyle birlikte yeniden tasarlanan Smart Hub, cihaz özellikleri arasında kolayca gezinmeye ve hızlı erişime olanak veriyor. Yeni Smart Hub, ekranda en son kullandığınız içeriği görüntülemenize olanak sağlıyor. Smart TV üzerinde eğlence seçeneklerinizi artıran yeni sistem ayrıca, kullanıcıya özel içerik önerileri de sunuyor. Hızlı kullanım için optimize edilen arayüzden en sık kullanılan fonksiyonlara örneğin kanallar arasında gezinme – ses yüksekliği ayarı ve Smart TV gibi özelliklere ulaşılabiliyor.

Samsung Sports Live
Samsung Sports Live izleyicilerin maçları canlı izlerken, eşzamanlı olarak takım ve oyuncu istatistiklerini de aynı ekranda takip edebilmelerini sağlıyor. Samsung ayrıca, daha geniş bir spor içeriği sunabilmek için canlı maç yayını yapan küresel şirketlerle de ortaklığa gitti.

PlayStation Now
İlk olarak Kuzey Amerika pazarında hizmete başlayacak ve sonrasında tüm dünyada kullanılabilecek olan PlayStation Now, buluttan oyun oynanmasını sağlayan bir servis. Bu servis, Samsung Smart TV’lerde PlayStation konsoluna gerek kalmadan, PlayStation oyunları oynamayı mümkün kılıyor. Kullanıcılar, TV’lerini kolayca “DUALSHOCK 4” kumandaları ile eşleştirerek yüzlerce PlayStation 3 oyununu akıllı televizyonları üzerinden oynayabiliyor.

Just Dance Now
Popüler dans oyunu Just Dance Now, Ubisoft işbirliğiyle, dünyanın her yerinde Samsung Smart TV’lerde yer alacak. Kullanıcılar, Samsung Smart Kumanda ve Samsung mobil cihazlarını kullanarak, oyuna kolayca erişebilecek. “Just Dance Now”, çoklu kullanıcı desteğine de sahip.

Bingo HOME – Race to Earth
DreamWorks’un yeni animasyon filmi HOME’un oyun versiyonu da Samsung Smart TV’de yer alacak. TV’de ve akıllı cihazlarda kolayca oynayabileceğiniz gelişmiş bir Bingo oyunu olan “Bingo Home – Race to Earth”, Samsung ve Yahoo’nun öncülüğünde çoklu ekran desteği de sunacak şekilde geliştirildi.

Milk Video
Yine Samsung tarafından geliştirilen bir diğer eğlenceli içerik servisi olan “Milk Video”, en popüler ve ilginç videoları web sitelerinden derleyerek kullanıcılara sunuyor. 50’den fazla içerik ortağının sunduğu en iyi içerikleri TV’nize getiren uygulama ile eğlence garanti. Ayrıca kullanıcıların daha eğlenceli içerikleri keşfetmelerine yardımcı olmayı amaçlayan Samsung On TV özelliği, kullanıcılara sunduğu farklı önerilerle içerik deneyimini zenginleştiriyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir