Aksesuvarlar

Sony SmartBand Talk Türkiye’de satışa sunuldu

Sony SmartBand TalkLifelog uygulaması ile kullanıcıların günlük aktivitelerini kayıt altına alabilen ve 1,4 inç E Ink ekranı sayesinde bileklikten kısa konuşmalar yapmaya olanak sağlayan Sony SmartBand Talk akıllı bileklik üç güne kadar kullanım süresi ve suya dayanıklı yapısı ile Türkiye’de satışa sunuldu.

E-mürekkep ekranlı Sony SmartBand Talk akıllı bileklik
Lifelog uygulaması ile kullanıcıların günlük faaliyetlerini kaydedebilen Sony SmartBand Talk akıllı bilekliğe yeni eklenen 1,4 inç e-mürekkep ekran sayesinde bileklikten kısa konuşmalar da yapılabiliyor. IP68 sertifikasına sahip suya dayanıklı Sony SmartBand Talk’a entegre edilen Voice Control teknolojisi, ses ile özel uygulamaların kontrol edilebilmesini ve ses komutları oluşturulabilmesini de sağlıyor.

Sony SmartBand akıllı bileklikSmartBand Talk ile kullanıcılar uyku süresi, yürüyüş mesafesi, bisiklet veya arabada geçen zaman, adım sayısı, nabız gibi verileri kayıt altında tutabiliyor. SmartBand Talk akıllı bileklik aynı zamanda kullanıcıların geçmiş aktivitelerini gözlemlemeleri ve geleceğe yönelik hedefler koymalarını son derece kolaylaştırıyor.

Sony SmartBand Talk fiyatı
Suya dayanıklı tasarımıyla her türlü hava koşulunda tek dokunuş ile ulaşılabilir olma imkanı sunan Sony SmartBand Talk akıllı bileklik satış fiyatı 369 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir