Aksesuvarlar

SmartBand Talk akıllı bileklik

Hızla gelişen giyilebilir teknoloji pazarında önde gelen firmalardan Sony Mobile, Lifelog uygulamasının yeni üyesi SmartBand Talk ile SmartWear Experience vizyonunu geliştiriyor.

SmartBand Talk
SmartBand Talk özellikleri
Kullanıcıların günlük faaliyetlerini kaydeden Lifelog uygulamasının bir üst ürünü olan SmartBand Talk’a yeni eklenen 1,4 inç E Ink ekran sayesinde bileklikten kısa konuşmalar yapmaya olanak sağlıyor. Suya dayanıklı (IP68) SmartBand Talk’a entegre edilen Voice Control teknolojisi sayesinde, ses ile özel uygulamalar kontrol edilebiliyor ve ses komutları oluşturulabiliyor.

SmartBand Talk akıllı bileklikSmartBand Talk ile kullanıcılar uyku süresi, yürüyüş mesafesi, bisiklet veya arabada geçen zaman, adım sayısı, nabız gibi verileri kayıt altında tutarak, kullanıcıların geçmiş aktivitelerini gözlemlemeleri ve geleceğe yönelik hedefler koymalarını son derece kolaylaştırıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir