Aksesuvarlar

iPhone’a özel kılıf şeklinde şarj birimleri

iPhone’lara özel olarak telefona takılabilen kılıf şeklinde tasarlanmış CasePower yedek şarj birimlerinin hem taşınması kolay hem de şarj için ayrı bir kablo gerektirmiyor.

iPhone şarj birimleri
CasePower A4i modeli ve iPhone 4 ve 4S modellerini şarj edebiliyor. Telefona takılan bir kılıf formunda olan ürün, hafif ve çok ince yapısı ile rahat taşınıyor. Apple ürünlerine özel MFI lisanslı ve Apple sertifikalı olan CasePower A4i yedek şarj deposu, iPhone 4 ve 4S’i bir kez tam şarj edebiliyor. Ürün üç adet değiştirilebilir ve farklı renkte yan panel ile satışa sunuluyor. 1500mAh pili olan ürün sadece 55 gram ağırlığında ve 125 x 61 x 15 mm boyutlarında. CasePower A4i’nin satış fiyatı ise 39 USD + KDV.

Diğer model ise iPhone 5 için üretilen CasePower A5. Hafif bir koruyucu kılıf gibi telefona takılabilen ve iPhone 5’i bir kez tam şarj edebilen ürün ile şarj bitmesi sorunu ortadan kalkıyor. CasePower A5 modeli de Apple tarafından “Made for iPhone” belgesine sahip. Aynı zamanda MFI lisanslı olan ürün, güvenli ve güçlü. 2000mAh pile sahip olan ürün, Apple’a özel tasarımı ile telefonla bütünleşiyor. 137 x 62.3 x 16.6 mm boyutlarında ve 55.5 gram ağırlığındaki ürünün satış fiyatı ise 39 USD + KDV.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir