Aksesuvarlar

Galaxy S6 cep telefonu kılıfları

Galaxy S6 cep telefonu kılıflarıSamsung Galaxy S6 cep telefonu tam olarak netleşmeden koruyucu kılıf modelleri piyasaya çıkmaya başladı.

En son söylentilere göre metal bir gövdeye ve akıllı kameraya sahip olacağını öğrendiğimiz Galaxy S6 cep telefonu ile kullanılmak üzere tasarlanan yeni kılıflar cihazın tasarımı hakkında da fikir veriyor.

Samsung Galaxy S6 telefon kılıflarıSpigen’in kılıf görüntüleri Galaxy S6’nın daha önce sızmış görüntüleri ile şaşırtıcı derecede benzerlik sergiliyor.

Cep telefonu kılıfı üreticisi Verus’un Samsung kılıfları da Spigen’in modellerinden edindiğimiz ipuçlarını kuvvetlendirecek nitelikte. Görüntülerde Samsung Galaxy S6 akıllı telefonun kamera ve flaş konumlarının söylentilere uygun özelliklerde olduğu söylenebilir.

Samsung Galaxy S6 kılıfları

Farklı üretici firmaların diğer kılıf modellerinde de kamera ve flaşın yerlerine bakarak cep telefonu kılıfı üreten tüm bu markaların ölçü ve özellikler olarak aynı prototipi örnek aldığı görülüyor. Bu Samsung Galaxy S6 cep telefonu kılıfı görüntülerinde cihazın metalik bir gövdeye sahip olduğu çıkarılabilir.

Samsung önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi davetiyelerini göndermiş durumda. Büyük bir ihtimale Mobil Dünya Kongresi2nde Samsung Galaxy S6 akıllı telefonun diğer detayları hakkında daha fazla bilgiye kavuşacağız.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir