Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S6 akıllı kamera özelliğine sahip olacak

Galaxy S6 akıllı telefonun detayları her geçen gün biraz daha netleşiyor. Tamamen yeni bir tasarım tarzına ve metal gövdeye sahip olacağı açıklanan Samsung Galaxy S6 cep telefonunda 20 megapiksellik akıllı bir kamera da kullanılacak.

Samsung Galaxy S6 cep telefonuAkıllı kamera özellikli Galaxy S6 cep telefonu
Galaxy S6 cep telefonunun 20 megapiksellik kamerasında manuel çekim özelliklerine sahip bir “Pro” modu bulunacak. Söylenti ve dedikoduların yanı sıra Samsung’tan Dong Hoon Jang isimli bir yetkili kameralar konusunda görüşlerini dile getirerek bazı detayların ipucunu verdi: “Kamera özelliği akıllı olacak ve tüm gerekli ayarları kullanıcının yerine yapacak. Böylelikle telefon sahiplerinin her koşulda güzel fotoğraflar çekebilmeleri için ayarlar hakkında kafa yormadan sadece deklanşöre basmaları yeterli olacak.”

Samsung Galaxy S6 telefonda, daha önceki Galaxy A serisi modellerden hatırladığımız 5 megapiksellik ön kameranın kullanılacağı söylentilerini de doğrulayan Jang, bunu daha ileriye taşıyacaklarını ve Galaxy A7, A5 ve A3 akıllı telefon modellerinde de daha iyi selfie fotoğraflar çekilebilmesi amacıyla 5 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya yer verileceğini ifade etti.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir