Akıllı Telefonlar

LG Fx0 Firefox OS akıllı cep telefonu tanıtıldı

LG ve KDDI telekom operatörü işbirliğinin Firefox OS işletim sistemine sahip ilk modeli olan LG Fx0 akıllı cep telefonu tanıtıldı.

LG Fx0 Firefox cep telefonu

Bugüne kadarki modellerin giriş seviyesi cihazlar olduğunu ifade eden Mozilla, LG Fx0 modelinin Firefox OS işletim sistemine sahip yüksek özellikli ilk akıllı telefon olduğunu açıkladı.

LG Fx0 Firefox cep telefonu özellikleri
Şeffaf bir gövdesi aracılığıyla iç yapısını gösteren bir model olan LG Fx0 akıllı telefonda dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 4G LTE desteği, 1.5GB RAM belek ve 4.7 inç büyüklüğünde IPS HD ekran gibi özelliklere yer verilmiş. Ayrıca LG Fx0 cep telefonunun NFC desteği, 2370 mAh kapasiteli bataryası, Firefox OS 2.0 işletim sistemi, 8 megapiksellik arka kamera ve 2.1 megapiksellik ön kamera ile 16GB dâhili bellek ve microSD hafıza kartı yuvası bulunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir