Akıllı Telefonlar

HTC Hima fotoğrafları sızdı

HTC’nin yeni amiral gemisi Android akıllı telefonu Hima kod adı iel anılıyor. Bu serideki diğer akıllı telefon modelleri HTC One (M7) ve HTC One (M8) şeklinde isimlendirilmişlerdi. HTC Hima akıllı telefonun sızan fotoğraflarında HTC’nin serinin yeni modelinde bu isimlendirme geleneğinin dışına çıktığı görülüyor.

HTC Hima

HTC Hima fotoğrafları
Sızan fotoğraflara bakılırsa, HTC’nin daha önceki HTC One (M7) modelini oldukça popüler yapan metal malzemeden gövde yapısından vazgeçmediği ve yeni amiral gemisi HTC Hima’da da aynı yapıyı kullandığı görülüyor.

Hima

HTC Hima akıllı telefon özellikleri
Fotoğraflarda büyük bir ekrana sahip olduğu görülen HTC Hima akıllı telefonun arka yüzünde Duo Camera özelliği dikkat çekiyor. Söylentilere göre HTC Hima cep telefonunda Qualcomm’un Snapdragon 810 işlemcisi, 3GB RAM bellek, 13 megapiksel çözünürlüklü ön ve 20.7 megapiksellik bir arka kamera ile 2,840mAh kapasiteli bir pil ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemi bulunuyor.

CES 2015 Fuarı‘nda ziyaretçilerin beğenisine sunulması beklenen HTC Hima akıllı telefonun 5 inç büyüklüğündeki ekranının 2,560 x 1,440 piksel Quad HD ya da 1080p Full HD olacağı düşünülüyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir