Aksesuvarlar

Alcatel OneTouch Watch ekonomik fiyatlı akıllı saat

Alcatel, yeni akıllı telefonlarının yanı sıra ekonomik fiyatı ile geniş kitlelere yönelik yeni akıllı saatini de duyurdu. Yuvarlak tasarımlı ekrana sahip olan Alcatel OneTouch Watch akıllı saat Android işletim sistemli akıllı telefonlarla uyumlu şekilde kullanılabiliyor.

Alcatel OneTouch Watch akıllı saat

Alcatel OneTouch Watch akıllı saat
Alcatel tarafından normal bir saat görünümüne sahip olacak şekilde tasarlandığı ifade edilen Alcatel OneTouch Watch akıllı saatin aynı zamanda son derece ekonomik bir fiyat etiketine sahip olacağı da ifade ediliyor.

Motorola ve LG modellerinin çizgisini izleyen Alcatel OneTouch Watch akıllı saat metal ve deri ya da kauçuk malzemeden kayış seçeneklerine ek olarak eşleşeceği Android işletim sistemli akıllı telefonların uyarılarını görüntüleme, gelen mesajları okuma, telefon kamerasını deklanşör tuşu görevi görme ve müzik dinleme gibi özelliklere sahip olacak.

Ekonomik fiyatlı Alcatel OneTouch Watch akıllı saat önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan CES Fuarı‘nda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir