Aksesuvarlar

Samsung Gear Fit

Samsung Gear teknolojisini en kapsamlı egzersiz araçları ile birlikte sunan Samsung Gear Fit tüketicilerin kişisel tarzlarından veya mobil bağlantılarından ödün vermeden fiziksel olarak aktif kalmalarına olanak sağlıyor.

Gear Fit
Samsung Gear Fit özellikleri
Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Gear Fit, tüketicilerin bileklerine rahatça oturacak şekilde tasarlanmış. Kullanıcıların hareket halindeyken bile e-posta, SMS, çağrı, alarm, S-planner gibi Galaxy akıllı telefonlardan gelen bildirimlere anında ulaşmalarını sağlayan Samsung Gear Fit tüketicilere günlük egzersiz bantlarından çok daha fazlasını sunuyor.

Samsung Gear Fit
Samsung Gear Fit Siyah, Turuncu ve Gri kayış rengi seçenekleri sunuyor. Kullanıcılar, ruh hallerine ya da giyim tarzlarına en iyi uyan Gear Fit’i seçebiliyor. Samsung Gear Fit aynı zamanda kişiselleştirilmiş öneriler ve egzersiz tavsiyeleri sağlamak üzere özel ve gerçek zamanlı egzersiz eğitmenliği de sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir