Kulaklıklar

HyperX Cloud II oyuncu kulaklığı

HyperX Cloud II oyuncu kulaklığıCloud oyuncu kulaklığının geliştirilmiş yeni versiyonu olan HyperX Cloud II yeni nesil kulaklık ses ayarlarına direkt hükmetmenize imkan veriyor.

7.1 Virtual surround ses desteğiyle gerçekçi bir çevresel ses deneyimi yaşatan HyperX Cloud II oyuncu kulaklığı ses mühendisleri tarafından titizlikle tasarlanmış. Kulaklıkların içeriğinde bulunan 7 farklı noktadan yayılan sesler sayesinde son derece gerçekçi bir ses deneyimi sunan HyperX Cloud II’nin mikrofonunda bulunan gürültü ve eko önleyici ile kusursuza yakın ses almak mümkün.

Cloud oyuncu kulaklığıArkadan LED aydınlatmalı, donanım tabanlı ses kontrol kutusuyla çok daha işlevsel olan HyperX Cloud II mikrofon ve ses yüksekliğini kulaklık üzerinden kumanda etmenize olanak tanıyor. PC ve Mac uyumlu olan HyperX Cloud II’yi 3.5 mm stereo bağlantısı sayesinde PlayStation 4 ve Xbox One’da da kusursuzca kullanmak mümkün.

HyperX Cloud II oyuncu kulak fiyatı
Amazon gibi sitelerde 100 USD fiyatla satışa sunulan HyperX Cloud II oyuncu kulaklığın piyasadaki perakende fiyatının 150 USD civarında olacağı söyleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir