Aksesuvarlar

Sony SmartWatch 3 akıllı saat

Sony’nin Google işbirliği ile geliştirdiği SmartWatch 3 akıllı saat firmanın ilk Android Wear cihazı olma özelliği taşıyor. 1.6 inç büyüklüğünde 320 x 20 piksel TFT LCD Transflective ekrana sahip olan SmartWatch 3 akıllı saatin arka yüzü paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş. Sony’nin SmartWatch 3’ün diğer bölümleri tamamen plastik malzemeden üretilmiş.

SmartWatch 3 akıllı saat
SmartWatch 3 özellikleri
Sony’nin yeni SmartWatch 3 saatinde 1.2 GHz dört çekirdek Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 512 MB RAM bellek, 4 GB hafıza, GPS, Bluetooth, NFC desteği ve 420 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. SmartWatch 3’ün dikkat çeken diğer özellikleri arasında dahili mikrofon, ivmeölçer, pusula, jiroskop ve GPS konumlandırma ile birlikte sugeçirmezlik yer alıyor. Lifelog uygulaması ile entegre biçimde çalışan SmartWatch 3 akıllı saat kullanıcının fitness bilgileri ve sağlıkla ilgili istatistiklerini tutuyor.

Sony SmartWatch 3
Sony SmartWatch 3 renk seçenekleri
Andorid Wear ile birlikte gelen uyarı desteği, Google Now kartları ve diğer özellikler de cihazda standart olarak bulunuyor.
Klasik siyah ve limon sarısı renk seçenekleri ile piyasaya sunulacak olan SmartWatch 3 akıllı saatin ekstra pembe ve beyaz kayış renk seçenekleri de ilerleyen tarihler de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

SmartWatch 3 fiyatları
Sony’nin SmartWatch 3 akıllı saati 229 Euro fiyatla satışa sunuluyor. Sony SmartWatch 3 akıllı saat Türkiye’de kasım ayı civarında satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir