Aksesuvarlar

Blocks modüler akıllı saat ile kendi modelinizi oluşturun

Blocks’un Android Wear işletim sistemiyle çalışan modüler akıllı saati kullanıcıların farklı parçaları ihtiyaçlarına göre bir araya getirerek kendilerine en uygun akıllı saati oluşturabilmelerine olanak tanıyor.

Blocks modüler akıllı saat
Blocks modüler akıllı saat Google’ın Project Ara konsepti ile birçok benzerlikler içeriyor. Teknoloji meraklıları bir akıllı saati oluşturan modülleri kendi ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre farklı özelliklerde kendileri seçip tamamen kendilerine uygun mükemmel bir model oluşturabiliyorlar. Blocks akıllı saatin modüler yapısı sayesinde telefonu yeni bir model ile değiştirmek yerine zaman içerisinde daha yeni özellikler ve teknolojiler ortaya çıktıkça sadece o modülü değiştirerek cihazı sürekli en güncel halde tutmak olanaklı hale geliyor.

Blocks internet sitesinde modüler akıllı saatin çeşitli farklı özelliklerdeki modellerine yer verilmiş. Örneğin, macerasever kullanıcılar için E-ink ekran, uzun pil ömrü, GPS ve sıcaklık göstergesinden oluşan bir model oluşturulabiliyor. Öte yandan teknoloji meraklı bir kullanıcı da dokunmatik ekran, hareket kontrolü, mikrofon ve dijital kamera modüllerinden oluşan bir akıllı saat tasarlayabiliyor.

Firmanın internet sitesine e-posta adresinizi kaydederek henüz proje aşamasında olan Blocks modüler akıllı saat ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir