Aksesuvarlar

Ahşap gövdeli ve metal aksamlı bilgisayar faresi

EXOvault fare hiç plastik malzemenin kullanılmadığı ahşap gövdesi ve metal butonları ile geleneksel tarzın dışındaki mekanik estetik çizgileriyle dikkati çekiyor. Tuş yapısında menteşeli metal malzeme detaylara sahip olan EXOvault bilgisayar faresinin tasarımında gül ağacı, ceviz ağacı, alüminyum ve koruyucu oksit kaplamalı metal aksam tercih edilerek son derece sıra dışı ve çekici bir tasarım elde edilmiş.

Sanatçı, mühendis ve tasarımcı Jonathan Schipper tarafından doğal, sıradan ve plastik barındırmayan bir ürün hedefiyle tasarlanıp geliştirilen EXOvault bilgisayar faresi sadece görünüm olarak değil kullanım için de çok cazip.

Plastik malzemeye kıyasla daha ağır olan gövdesiyle hassas kullanıma imkân veren EXOvault bilgisayar faresinin tuşları ve ekran kaydırma tekerleği de gayet akıcı bir kullanım sağlıyor.

Farklı ahşap ve metal malzeme seçenekleri ile çeşitli kombinezonlarda üretilebilen EXOvault bilgisayar faresi her kullanıcıya ve beğeniye hitap eden bir seçenek sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir